Golden Shining Cream 30 ml

Cod: C220103

Pentru a va completa tinuta, crema Golden Shining poate fi folosita atat ca si crema de fata cat si pentru decolteu si picioare!

Golden Shining Cream este o crema de zi hidratanta cu o combinatie unica de aur si pigmenti-coloranti pentru o stralucire de neegalat. Confera stralucire corpului cu ajutorul cremei Golden Shining Cream, utilizand-o pe decolteu, umeri, brate sau picioare. Pielea arata usor bronzata, ca dupa o zi petrecuta la plaja!Golden Shining Cream este o crema de zi hidratanta cu o combinatie unica de aur si pigmenti-coloranti pentru o stralucire de neegalat. Confera stralucire corpului cu ajutorul cremei Golden Shining Cream, utilizand-o pe decolteu, umeri, brate sau picioare. Pielea arata usor bronzata, ca dupa o zi petrecuta la plaja! 

Ingrediente active:
Acidul hialuronic care da tonus pielii. Este folosit pentru pastrarea echilibrului hidric al tenului, avand si efect de lifting. Pielea arata mai neteda si mai tanara. Untul de cupuacu are proprietati de catifelare. Rasfata pielea cu substante nutritive, lasand-o moale si catifelata la atingere.