Aparat Mezoterapie - CNC Skincare

Cod: CNC03

Mezoterapia – inovatia pentru un ten mai tanar

In domeniul dermatologic si al cosmeticii estetice, Mezoterapia este in prezent metoda cea mai inovatoare si eficienta in transportarea ingredientilor moleculari si foarte activi adanc in piele, fara a afecta straturile profunde ale pielii. 
Metoda este la fel de simpla pe cat de geniala. Mezoterapia se bazeaza pe cele mai recente descoperiri in domeniul cosmetic. Cu ajutorul unei zone de tensiune create de impulsuri electrice rapide, mici canale de hidratare se deschid in piele pentru o fractiune de secunda. In acest fel, chiar si cantitati mari de componente moleculare extrem de active, pot fi transportate mai adanc in piele decat cum era posibil pana acum, de exemplu cu ajutorul iontoforezei sau ultrasunetelor. Cu aceasta metoda se pot dezvolta considerabil mai puternic efecte de lunga durata impresionante. In multe dintre cazuri, aceste rezultate
extraordinare pot fi vazute si simtite dupa prima sedinta de tratament.

Rezultate convingatoare rapide !


01 Rezultate vizibile imediat si de lunga durata.
02 Pielea arata mai tanara, sanatoasa si neteda, uniforma.
03 Netezirea excelenta a ridurilor.

Ingredientele active speciale CNC sunt o parte esentiala a tratamentului. Pentru a garanta
efectele de lunga durata, tratamentul ar trebui sa fie intotdeauna completat cu produse corespunzatoare de ingrijire a pielii! In functie de conditia pielii clientului, spre exemplu, pentru un ten cornificat, este recomandat sa se aplice CNC Peeling cu Acizi din fructe sau MicroSilver Peeling sau Microderoabraziunea cu diamante, cu cateva zile inainte de Mezoterapia fara ace, in scopul de a pregati pielea in cel mai bun mod posibil.

+ Kit PRODUSE SPECIALE


10880,00 lei

Cantitate: 

Produse recomandate