Despre noi

 

Infiintata in februarie 2003, Sentera Cosmetice Profesionale este o societate comerciala care isi dezvolta activitatea in domeniul infrumusetarii, avand principal scop dotarea saloanelor de infrumusetare, onorarea solicitarilor de pe piata produselor cosmetice precum si dezvoltarea profesionala si personala a partenerilor sai.

Din momentul lansarii pe piata si pana in prezent, Sentera Cosmetice Profesionale a castigat increderea antreprenorilor si proprietarilor saloanelor de infrumusetare din intreaga tara. De peste 10 ani, prin rapiditate si perseverenta, pune la dispozitia saloanelor constant si sigur produse cosmetice profesionale, de calitate.

In paralel, Sentera Cosmetice Profesionale contribuie la ridicarea nivelului de pregatire profesionala in domeniu, prin cursurile si seminariile regulate pe care le organizeaza in parteneriat cu producatori din Franta, Italia, Germania, Ungaria, precum si cu importatori de prestigiu din Romania.

Societate remarcata si pe plan international, Sentera devine din 2007 importator unic pentru Romania al gamei profesionale „ReBelle”, produsa in Franta de Laboratoarele Biotecmer, o gama completa, care pe langa tratamentele cosmetice clasice permite si tratamente de lux, pentru un ten perfect.
O alta companie de renume international a carui unic importator din Romania (din 2011) este Sentera Cosmetice Profesionale, este „CNC Skincare” din Germania, gama profesionala care are ca si scop dezvoltarea ingredientelor active pe baza celor mai noi cunostinte stiintifice, produsele acestora remarcandu-se prin calitate si proprietati deosebite.

Sentera Cosmetice Profesionale a aparut pe piata pentru a raspunde nevoilor identificate in domeniul infrumusetarii contribuind la dotarea cu produse profesionale, de calitate necesare pentru buna functionare a saloanelor de infrumusetare, dar si pentru a aduce un plus de profesionalism, evolutie acestui domeniu.Valori

• calitate
• experienta
• forta
• incredere
• perseverenta
• profesionalism
• rapiditate

Increderea pe care clientii si partenerii nostri ne-o acorda, de peste 10 ani, reprezinta principiul dupa care noi ne ghidam, de aceea calitatea serviciilor pe care le oferim reprezinta cea mai importanta carte de vizita pentru noi.


Misiune

Ghidati de incredere si experienta prin serviciile pe care le oferim dorim sa crestem nivelul domeniului in care activam si sa ducem calitatea la un alt nivel.


Viziune

Crearea unei piete in care profesionalismul si calitatea serviciilor oferite sa fie principalele atribute folosite si introducerea pe piata din Romania a produselor de ultima generatie care sa faca posibila multumirea si celui mai pretentios client.


Obiective

• crearea unei retele profesionale dinamice;
• identificarea unor noi oportunitati de dezvoltare profesionala pentru partenerii sai;
• participarea activa la dezvoltarea pietei si serviciilor oferite din domeniul in care activeaza;
• participarea la organizarea unor evenimente specifice care sa contribuie la dezvoltarea profesionala a partenerilor si clientilor sai.