IMPORTANT !

  •  Valoarea minima a cosului este de 40 lei. 

  •  Livrarea este suportata de client:
    puteti opta intre curier rapid sau Posta.

  •  Plata:
    puteti opta intre ramburs sau ordin de plata. 

  •  Preturile de pe site  contin TVA.

  • Pentru detalii ne puteti contacta la telefon 0264.450.588 

Cum cumpar

Preturile includ TVA. Nu includ taxele de transport, asigurare si returnare a banilor.


Cumpararea se poate face prin introducerea datelor personale la finalizarea comenzii.

Daca un produs vi se pare interesant, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzând detaliile produsului. Selectarea produselor dorite se face prin apasarea butonului . Daca ati terminat cumparaturile, apasati butonul  si alegeti optiunea FINALIZARE COMANDA. Veti fi directionat în pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa va introduceti datele personale sau de firma, sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate si sa finalizati comanda.

La finalizarea comenzii trebuie sa specificati modalitatea de plata (ramburs, ordin de plata sau numerar) si livrare (curier rapid: Cargus si GLS, sau prin Posta) pentru care optati  si alte detalii importante legate de comanda (cum ar fi orele la care poate fi efectuata livrarea, interfon etc.). De asemenea,  formularul trebuie completat cu seria si numarul de buletin pentru ca Legea cere ca factura emisa sa contina seria si numarul actului de identitate al cumparatorului.

În cel mai scurt timp posibil comanda dumneavoastra va fi preluata de un reprezentant al departamentului de vânzari si începe procesul livrarii produselor. Veti mai fi contactat telefonic doar daca exista probleme in procesul de livrare.